Followers

Sunday, May 8, 2011

Perpisahan Ini

salam 1malaysia
abis sudah stdy ku uitm kedah...yang byk mendewasakan ku....hope semua berjalan lancar je.. 5 tahun dari  sudah bertapa d lembah gunung jerai ni...best sangat..kat uitm ni.pengalaman dan kenangan semua nye indah sebagai 'student, campus life'..time aku degree masa byk spent time ngan  semua student junior tp kami happening je(lg2 aku nampak muda bersama mereka hihih) ..n aku ada satu lagu yang sesuai d tujukan untuk kekawan ku  yang besama ketika 2009-2011(time dip. x cerita tu entry lain,kalo x alamat lg panjang lor )n x lupe gak semua student yang same final year ngan cam aku...lagu ni bila d hayati memang sedap

Lagu Perpisahan Ini – 1st Edition ft Aizat Amdan


Di sini bermulanya pertemuan yang terakhir
Kehilangan amat terasa di hati
Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara

Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu

Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Perpisahan yang tak ku duga telah terjadi
Dirimu pergi biar ku sendiri

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara

Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu

ni ada video yang dedicate kat student uitm kedah (kalo bley nak mention name sowng2) especially to my housemate 9 owng (ramai kan)hihih, classmate(yang hooreyy always), adik2 futsal n my coach(yang happening always), adik2 PM(yang senget belaka)dan mungkin ada yang dah sambung belajar d serata malaysia gak, Staff2 UKK (yang selalu sempoi n bimbing aku)n staff unit sukan dan juga unit2 yang lain(byk membantu) team g sabah. n x lupa gak kat semua warga uitm kedah..terutama yang mengenali diri ni hope pasni keep in touch ek...gud luck for u all.....adiosss...

video




3 comments:

  1. wa.... sedap kowt suare akk nyayi.. hehe.. seyes touching giler neh.. :(

    ReplyDelete
  2. HAHHA MEMANG SEDAP PUN SUARA AKAK..SAJE KASI TOUCHING HIHIHI

    ReplyDelete
  3. Terbaik, terima kasih share memory time wat keja bersama especially MDS...

    ReplyDelete