Followers

Sunday, April 17, 2011

bersama mereka.....

salam 1 malaysia
semlam kuar lepak ngan a few bebudak ni even d owng junior tp best je...dah lame x kuar kan ngan d owng memang best sangt.....d owng ni bebudak PM...sangt best.. kenal bebudak PM ada lah antara yang indah kalo nak cite pengalaman jd PM memang x tercerita...PM ape tu ek? pembantu mahasiswa...ape tu?? tugas ni time kemasukan pelajar2 baru..lor...kita ertugas time tu...memang pengalaman best selama lebih 5 kali aku joint....
erm.. nak cite memang byk pahit manis nye...huhuh..tp yang pahit tu bertukar jd manis gak...hihih
ni dah masuk minggu exam..n aku dah nak bis sem dah...sedih nye sayng giler bumi kedah merbok..ni..uitm ni..
byk mengajar aku jd manusia d sini..kalo nak cite terlalu byk .....snagt dr diploma sampe degree....byk yang kutempuh..n pengalaman menjalani xtvt d uitm kedah..sape x kenai budak byk cakp nii adoiii..hihih..
ok la ada masa kita mengimbau kenangan lalu..x salah kan..hihh/...ok gud luck pada student IPTA or IPTS yang nak exam...ok....bye adiosss....
me,MK,umar,mieja,syira,n bro min



6 comments:

  1. adoii syed..akak pun sebnar nye bukan dalm perancangan terjumpe time d owng ngah p or..ala...x pe la bukan sengaja kan,....ni akak ajak 21 xbg feedback pun

    ReplyDelete
  2. tq too sis... :)))
    21 ni smua siap sedia dgn kamera okay! kui3...

    ReplyDelete